Peter Van de Voorde

Consultant-trainer en coach

Over Peter

Peter ondersteunt organisaties en medewerkers in hun groei. Jonge managers begeleiden naar authentiek leiderschap vindt hij heerlijk. Klantgerichtheid is dan weer zijn andere dada. Elke speech begint hij steevast met “de klant…”.

Waar dat vandaan komt? Peter kijkt tevreden terug op 30 jaar HR-ervaring in de retail en wholesale. Bij Metro Group legde hij een indrukwekkend parcours af. Internationaal begeleidde hij de opstart en expansie van verkooppunten in meer dan 30 landen. In België bekleedde hij functies als HR Director en Director Operations en loodste hij Makro mee door zware herstructureringsrondes.

Deze gedreven consultant-trainer en ICF-gecertificeerd coach is in zijn vrije tijd een actief sportman. Daarnaast laadt hij de batterijen terug op in avontuurlijke weekendjes en doe-vakanties met familie en vrienden.

Samenwerken met Peter

Bij Peter spatten de passie en energie er van af. Voeg daarbij een flinke dosis optimisme en je weet dat je een booster in huis haalt. Peter bouwt altijd voort op het positieve: wat loopt goed? Hoe maken we dat nog beter? Daarnaast houden klanten van zijn:

  • mensgerichtheid: bij hem voel je je altijd geapprecieerd
  • aanpassingsvermogen: hij levert uitsluitend maatwerk
  • out of the box aanpak: zijn ervaring uit de ‘business’ zorgt voor een unieke ‘touch’