Onze diensten

Is jouw onderneming volop in verandering? Staat je team voor nieuwe uitdagingen? Wil je stappen zetten met jouw organisatie? Of een nieuwe weg inslaan?

Doe dan een beroep op de diensten van Quattro Development, experten in organisatieontwikkeling. Zij ondersteunen je met:

  • analyse: messcherp en helder doorgronden zij de situatie
  • consultancy: direct en to-the-point adviseren zij over aanpak, next steps en to do’s
  • begeleidingstrajecten op maat: met open mind, zachte hand en veel respect begeleiden ze je organisatie naar staalharde resultaten

Contacteer hen voor ondersteuning in …

1.
Leiderschap

Goed leiderschap is een kwestie van de juiste balans. Motiveren en inspireren, coaching en mentoring, expertise en samenwerking.  Dat evenwicht vertrekt vanuit een duidelijke visie over leiderschap in de organisatie.

lees meer over

2.
klantgerichtheid

Voldoen aan de klantenverwachtingen plus 1, dat is de visie van Quattro Development. Dit vertaalt zich in gelukkige medewerkers die met volle goesting klantgericht werken, stijgende klantentevredenheid en een dalend klantenverloop. 

lees meer over

3.
Veiligheid & Welzijn

Een ‘Go for zero’-visie implementeren in je organisatie. Hoe zorg je er voor dat de cultuur in een organisatie volledig is doordrongen van veiligheid en welzijn?  En dat elke medewerker zijn verantwoordelijkheid hierin opneemt?