Veiligheid-in-7-stappen-Quattro-Development

Meer veiligheid in 7 stappen

09/06/2019

Veiligheid op de werkvloer blijft een uitdaging voor elke onderneming. Ook al zijn de risico’s in de ene sector al wat groter dan in de andere. Evolueren van een gedragen veiligheidsbeleid naar een echte veiligheidscultuur is geen makkelijke opdracht. Met deze 7 stappen ben je al een eind op weg.

Lees verder...

Quattro Development haalt Peter Van de Voorde en Lieven Vandendriessche binnen

17/10/2018

Senior consultants Peter Van de Voorde en Lieven Vandendriessche treden toe tot het netwerk van Quattro Development. Daarmee verrijkt Quattro Development zijn knowhow in organisatieontwikkeling en onderstreept zo zijn ambitie om verder te groeien.

Lees verder...
Insights Discovery Quattro Development

Insights Discovery accreditatie is binnen voor Quattro Development

15/06/2018

Insights Discovery is een krachtige tool om psychologische voorkeuren van mensen in kaart te brengen en herkenbaar te maken op een eenvoudige manier: via de kleuren blauw, rood, geel en groen. Quattro Development is nu ook geaccrediteerd voor dit instrument en zet het in voor coachings van teams en individuen. Hoe werkt dat juist?

Lees verder...
Verbinding met je medewerkers zorgt voor sterker leiderschap

Sterker leiderschap vraagt meer verbinding

03/05/2018

Een sterke verbinding met je medewerkers is een kenmerk van sterk leiderschap. Dat realiseer je door verbindende communicatie. Hoe pak je dat nu concreet aan?

Lees verder...
Quattro-Development-klantgerichtheid-oppeppen

Hoe je met 5 p’s je klantgerichtheid oppept

16/03/2018

Hoe zorg ik er voor dat mijn medewerkers klantvriendelijker worden? Die vraag krijgt Karl Meyvis, specialist klantgerichtheid bij Quattro Development, regelmatig. Voor hem is het duidelijk: medewerkers klantvriendelijker maken vertrekt vanuit een visie over klantgerichtheid. En die visie draait rond 5 p’s. We leggen uit.

Lees verder...

Nieuwe ISO-norm veiligheid en welzijn zet mens centraal

07/01/2018

De nieuwe ISO 45001 vervangt binnenkort de OHSAS 18001. In deze ISO-norm ligt de focus op communicatie en betrokkenheid. De zorg voor veiligheid en welzijn op het werk wordt hiermee deel van de cultuur in een organisatie. De medewerker en zijn mindset staan centraal. Safety creator Carine Verbelen legt uit.

Lees verder...