Cases

Quattro Development

Hoe Lutosa veiligheid op de werkvloer inbakt in de bedrijfscultuur

01/02/2018

Bij Lutosa maken meer dan 800 werknemers elke dag met heel veel passie ‘schatjes van patatjes’. Ze zorgen niet alleen voor de lekkerste aardappelproducten, maar kijken er ook met zijn allen op toe dat het productieproces veilig gebeurt. “Veiligheid op de werkvloer is cruciaal voor ons en daar willen we in blijven groeien,” vertelt Christophe Sohy, Training, Safety & Quality Systems manager. Daarvoor riep hij ondersteuning in van Quattro Development.

Lees verder

Brussels Airport Company (BAC) optimaliseert de veiligheidscultuur door betere samenwerking

28/01/2018

Brussels Airport Company (BAC) investeert volop in veiligheid en preventie. Zo is de preventiedienst in de loop der jaren gevoelig uitgebreid en het kernteam fors uitgebouwd. Het doel is duidelijk: de veiligheidscultuur op en rond de luchthaven versterken.

Lees verder

Stad Brugge gaat voor optimale klantgerichte dienstverlening

07/01/2018

In oktober 2016 opende de stad Brugge het Huis van de Bruggeling. Burgers kunnen er terecht voor alle gemeentelijke dienstverlening. Voor de medewerkers van de stad betekende dit een hele nieuwe manier van werken en meteen het startsein om de Bruggeling nog klantgerichter te ontvangen. Om dat in goede banen te leiden schakelde de stad Quattro Development in.

Lees verder

Sterk leiderschap verzekert kwaliteit in tijden van verandering

29/07/2017

ADMB Sociaal Bureau adviseert als erkend sociaal secretariaat dagelijks meer dan 40.000 werkgevers over personeelszaken. Om het contact met de klanten zo persoonlijk mogelijk te houden, heeft ADMB 40 kantoren in heel België. De leidinggevenden in de kantoren staan elke dag opnieuw voor veranderingen. Om hen te wapenen en te ondersteunen in hun leiderschap, deed ADMB beroep op Quattro Development.

Lees verder