Quattro Development haalt Peter Van de Voorde en Lieven Vandendriessche binnen

17 oktober

Senior consultants Peter Van de Voorde en Lieven Vandendriessche treden toe tot het netwerk van Quattro Development. Daarmee verrijkt Quattro Development zijn knowhow in organisatieontwikkeling en onderstreept zo zijn ambitie om verder te groeien.

PeterVDV PROFILE (1)
Lieven PROFILE

Bij Quattro Development (QD) weten ze waar ze over spreken als het gaat over organisatieontwikkeling. Ze zijn er ook in hun eigen onderneming volop mee bezig. Nieuwe inzichten in leiderschap, klantgerichtheid en veiligheid, nieuwe methodieken in begeleiden van veranderingen en last but not least: nieuwe medewerkers die deze groei mee ondersteunen. Senior consultants Peter Van de Voorde en Lieven Vandendriessche brengen dan ook een indrukwekkende bagage in human resources en learning & development mee.

Intern en extern groeien

Partner en business developer Philippe Buyssens legt uit: “We willen groeien. En we zien dat zowel intern als extern. Daarom trokken we Lieven en Peter ook aan. Ze delen ervaring en nieuwe inzichten met ons. Zo verruimen wij onze kennis. Anderzijds delen we heel open onze knowhow met hen en groeien ook zij. “

Die wisselwerking veroorzaakt een nieuwe dynamiek die ook de klanten ten goede komt. “Bij bestaande klanten bekijken we projecten met een  frisse blik. Daarnaast kijken we naar een nieuw cliënteel in sectoren waar we nog niet zo gekend zijn.”

Kruisbestuiving

Lieven Vandendriessche motiveert zijn keuze voor Quattro Development: “Ik zie onze samenwerking als een echte kruisbestuiving. Over bepaalde domeinen, zoals klantgerichtheid bijvoorbeeld, weten deze consultants zeer veel. Daar kan ik veel van leren. Anderzijds heb ik me al enkele jaren verdiept in neurobiologie, de werking van de hersenen en hun invloed op het functioneren van mensen. Dat is een domein waar ik hen nog iets kan bijbrengen om leer- en veranderingstrajecten te optimaliseren.”

Gedeelde visie op resultaatgerichtheid

Voor Peter Van de Voorde speelt ook de gedeelde visie op resultaatgerichtheid mee. “Wat blijft er nog hangen op lange termijn na een coaching of een training? Die bezorgdheid voel ik ook sterk bij Quattro Development. Zij maken daar een cruciaal punt van. Persoonlijk durf ik daar zelfs ver in gaan: als ik voel dat de klant die zorg voor borging niet deelt en daar niet in wil investeren, dan hoeft het voor mij niet. Uit ervaring weet ik dat een leer- of veranderingstraject met weinig of geen voor- en natrajecten toch niets oplevert.”

No-nonsense professionaliteit

Ook wat stijl betreft hebben deze consultants elkaar gevonden. “No-nonsense. Voetjes op de grond. Dat is een eigenschap die Quattro Development helemaal kenmerkt”, zo omschrijven Peter en Lieven het. “We zien dat in de houding van de consultants: professioneel, recht voor de raap, met een oprechte bezorgdheid voor kwaliteit. Daarom voelen wij ons ook direct thuis.”

Blakend van ambitie

De consultants van Quattro Development kijken met zijn allen blakend van ambitie naar de toekomst. “We zijn al gekend voor ons maatwerk in consultancy, training en coaching. Met deze nieuwe mensen en knowhow kunnen we ons aanbod en onze aanpak nog meer verdiepen. We focussen daarbij op trajecten waarin we klanten op lange termijn kunnen begeleiden in hun groei. We ondersteunen hen om van een werkomgeving een veilige leeromgeving te maken waar persoonlijke groei en ontwikkeling ingebed ligt”, besluit Philippe Buyssens. En dat is geen verkeerde ambitie in deze tijd waar levenslang leren levensnoodzakelijk wordt.

Het team

Lees meer over: